Nyheter

08.04.24

El-Billadere

Alle EL-Billadere har siden torsdag 4.april vært offline. Dette har gjort at disse ikke har vært mulig å bruke. Istad Kraft og DEFA er på saken for å løse dette snarest.

Pr i dag 8.april er det fortsatt ikke mulig å bruke laderne, og vi venter på tilbakemelding fra Istad/DEFA om når de forventer at dette skal være i orden.

Vi legger ut en oppdatering så snart vi vet noe mer.

 

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styre

 

08.01.24

Vaktmestertjenester

Vaktmester Marvin er for tiden sykmeldt og vil være det ut januar måned. En del av hans oppgaver vil bli overtatt av vaktmestertjenesten til MoBo.

MoBo vaktmestern vil kjøre ut søppla og skal brøyte stikkveiene inn til blokkene. Snømåking og strøing foran inngangene til blokkene gjøres av beboerne i oppgangene.

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styre

 

 

07.12.23

Befaring av Advansia

Etter ønske fra beboerne på Generalforsamlingen i vår, er vi i gang med energikartleggingen. Dette arbeidet skal utføres av Advansia og vil starte i uke 50.

Advansia ønsker å få tilgang til noen leiligheter i forbindelse med denne kartleggingen. Noen av dere andelseiere vil bli kontaktet av Advansia og spurt om dere ønsker å ta del i dette.

Håper at dere som blir spurt har anledning til å ta del i dette slik at vi får et godt grunnlag når de skal gjøre sine beregninger.

 

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

 

26.11.2023

Skrenten-Nytt 2023

Skrenten-Nytt nr 2 2023 er lagt ut her på hjemmesiden og på Facebook siden. Den vil også bli distribuert ut i papirformat i postkassene og sendt ut på e-post.

Skrenten-nytt 2 2023

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

 

 

22.10.23

Påminnelse: Vannsjekken 2023

På forsommeren hadde vi vannsjekk i borettslaget, i den anledning var det flere som fikk avvik i sine leiligheter og pålegg om utbedringer.
Pr i dag er 75 stk som ikke har gitt tilbakemelding til vaktmester om utbedringer som er gjort i forhold til avvikene som ble avdekket.
Avvikene som er utbedret skal meldes til vaktmester med dokumentasjon fra kvalifisert fagmann. Det holder ikke å legge ved faktura fra rørlegger, da det ikke viser hva som er gjort.
For de av dere som ikke har gjort noe med dette enda, ber styret om at dere prioriteter dette.
Fristen for utbedring var satt til ut oktober 2023.
Konsekvensene av dette er at borettslagets forsikring blir dyrere da vi oppfyller krav fra forsikringsselskapet.
Denne kostnaden ligger i fellesutgiftene og vi vil jo ikke at denne skal øke mer enn strengt tatt nødvendig.
For mange er dette bare snakk om enkle saker som f.eks å feste noen slanger etc, noe du ikke trenger rørlegger for å utbedre.
Oppfordringen er da GJØR NOE MED DET NÅ!

 

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

 

02.09.2023

Vannsjekken 2023

Hei.

På forsommeren hadde vi vannsjekk i borettslaget, i den anledning var det flere som fikk avvik i sine leiligheter og pålegg om utbedringer.

Pr i dag er det flere som ikke har gitt tilbakemelding til vaktmester om utbedringer som er gjort i forhold til avvikene som ble avdekket. Avvikene som er utbedret skal meldes til vaktmester med dokumentasjon fra kvalifisert fagmann. Det holder ikke å legge ved faktura fra rørlegger, da det ikke viser hva som er gjort.

For de av dere som ikke har gjort noe med dette enda, ber styret om at dere prioriteter dette.

Fristen for utbedring var satt til 1.oktober 2023.

 

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

 

02.08.2023

Vaktmester – Ferie

Vaktmester Marvin har nå ferie og er tilbake mandag 21/08.
Hvis det skulle oppstå noe som f.eks vannlekkasjer, tette rør, feil på det elektriske anlegget eller hjelp til låser, ta kontakt med godkjent fagmann.
  • NOKAS Låssenteret 417 00 060
  • MIFO 712 59 575
  • VVS Team 913 60 120 (926 43 565)
Ha en fortreffelig god sommer alle sammen!

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

27.05.2023

Skrenten-Nytt 2023

Skrenten-Nytt nr 2023 er lagt ut her på hjemmesiden og på Facebook siden. Den vil også bli distribuert ut i papirformat i postkassene.

 

Med vennlig hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

22.01.2020

VARSEL OM GENERALFORSAMLING

 

I henhold til lov om borettslag § 7-4 varsles det herved om generalforsamling i Skrenten Borettslag.

Ordinær generalforsamling avholdes

02.04.2020 i felleslokalet i nr 14 kl 1800

Frist for innsending av saker er 29.02.2020

Sakene sendes til: styreleder@skrenten.no, eller leveres i styrets postkasse ved inngangen til garasjen på østblokken.

Forslag skal være undertegnet med fullt navn.

Kun saker som er nevnt i innkallingen behandles på borettslagets generalforsamling.

Egen innkalling med vedlegg sendes ut mellom 8 og 20 dager før ordinær generalforsamling.

 

Med hilsen

Skrenten Borettslag v/styret

 

06.01.2020

Istad Kraft, ved entreprenør iElektro, vil i februar 2020 starte opp med installasjon av infrastruktur for ladeanlegg for elbiler i garasjene på Skrenten. Nærmere informasjon vil komme, men foreløpig informasjon kan dere få ved å se på DETTE vedlegget. Der er også informasjon om hvordan melde interesse for ladestasjon.

 

16.12.2019

14.11.2019 ble det avholdt ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med gjennomføring av offentlig pålagte brannsikkerhetstiltak og finansiering av disse. Protokoll fra møtet finner du HER.

 

04.10.2019

Onsdag 16. oktober klokken 18.00 blir det ekstraordinær generalforsamling i forbindelse med nytt brannalarmanlegg og bytte av entredører i blokkene. Innkalling med saksliste kommer i postkassene til alle i neste uke.

 

26.07.2019 

Hastighetsoppgradering av internett  

Som nevnt i infoskriv delt ut tidligere i juli har styret vedtatt å inngå en ettårig forlengelse av kontrakten med Telenor på leveranse av bredbånd og TV på fiber fram til nytt valg av leverandør på generalforsamling 2020. Denne avtalen medfører ingen endring på dagens TV-pakke, men den gir oss en økning på bredbåndshastigheten fra 10 Mbit/s til 300 Mbit/s uten noen økning i prisen. Det vil si at alle beboere vil få den hastigheten, uten at dere betaler noe mer i husleie til borettslaget.

Alle som fra tidligere selv har oppgradert hastigheten over 10 Mbit/s opp til og med 300 Mbit/s  slipper nå å betale for det. Dere trenger ikke foreta dere noe opp mot Telenor for å unngå videre fakturering. Det ordner Telenor automatisk. De som eventuelt har oppgradert hastigheten over 300 Mbit/s må selv betale for den oppgraderingen direkte til Telenor.

Avtalen er signert og oppgraderingen har tredt i kraft. Alle skal ha fått epost om dette fra Telenor med bekreftelse på oppgraderingen.

Styret ønsker alle en fortsatt god sommer 😊

31.10.2018 Lørdag 03. november er det dugnad på Skrenten. Oppmøte ved felleslokalet i nr 13. klokken 11. OPPGAVER * Feie og rake løv i gater og på uteplasser * Plukke søppel * Rydde i bed Vaktmesteren setter ut redskaper til fri bruk (raker, trillebår osv). Det blir servert kaffe og kaker. 04.06.2018 STRIKKECAFÉ! Tirsdag 12. juni blir det igjen strikkecafé her på Skrenten. Det vil være i Felleslokalet i nr.13. Klokken 18:00-20:30. Passer for alle som liker å strikke, uansett alder. Velkommen 🙂 15.05.2018 Styret vil rette en stor takk til Miljøkomiteen og alle beboerne som deltok på dugnad i forrige uke. Veldig bra innsats, og nå ser det veldig fint ut her hos oss. Oppfordrer videre alle til å bidra til dette ved å plukke opp eventuelt søppel som dere ser på deres veg rundt her 🙂 08.05.2018 Parkering på Skrenten.

Styret har fått en del henvendelser om at beboere som disponerer parkeringsplass i garasjeanlegg ikke bruker disse, men heller parkerer bilen ute på fellesparkeringene. Styret henstiller på det sterkeste om at alle som har egen plass i garasjeanlegget bruker disse. Det er ikke alle leiligheter som har egen plass i garasjene og de må da bruke plassene ute. Det blir for dumt om de som disponerer egen plass ikke bruker disse, men heller tar opp plasser på fellesparkeringene ute. Borettslaget har ikke mer plasser enn nødvendig. Om det ikke blir bedring på dette må styret se på andre måter å håndtere dette på. 
Uteområde nord-øst
Borettslaget har inngått avtale med Haukebø om forskjønning og beplantning på uteområdet på nordøstre del av borettslaget. Arbeid her vil startes opp ganske snart.
02.05.2018

Avfallscontainer Det blir satt ut container i uke 19 – fra 7. mai tom. 13. mai. Den kan benyttes til avfall ved rydding av boder og skap. Bildekk, elektrisk avfall og farlig avfall som maling og beis må leveres til miljøstasjon (evt mottak for elektrisk avfall, Elkjøp/Power). Det blir satt ut en container utenfor garasjen på østsiden av borettslaget og en på parkeringsplassen bak blokka på vestsiden. 27.04.2018 Vannsjekk ferdig. Vannsjekken er nå ferdig. Om det er noen av beboerne som trenger rørlegger for å rette opp mangler så har VVS Team ledig kapasitet nå fremover og kan ta dette fortløpende. Ta kontakt med de så får en det rettet opp innen fristen 30.06.2018. 25.04.2018 Dugnad. Det vil bli gjennomført dugnad også i vår. Det vil stå ute redskaper fra 7. mai t.o.m. 12. mai. Da bør det være mulighet for de fleste å gjøre sin del. Det vil bli servert kaffe og kake ved felleslokalet i nr. 13 på lørdag den 12. Nærmere info vil komme som oppslag på tavler og på facebook. Dugnad er en viktig del i arbeidet med å holde borettslaget vårt ryddig og trivelig, og er en fin måte å komme i kontakt med de andre som bor her. Strikkecafé Onsdag 02. mai arrangerer miljøkomiteen vår strikkecafé i felleslokalet i nr. 13. Det vil være fra klokken 18.00 til 20.30. Passer for alle som liker å strikke, uansett alder. Det vil være enkel bevertning. 22.02.2018 Varsel om vannsjekk Det vil bli startet med vannsjekk for skrenten sine beboere fra 04.04 – 20.4.18 . Punkt som vil bli sjekket er blandebatteri stoppekrane, samlestokk, sluker, vannlås og alt som går på vann i deres leilighet. Den vil bli utført av vvs team og vaktmester. Det vil komme nærmere beskjed når det nærmer seg og den enkelte vil få et ca. tidspunkt. Mvh. Vaktmester Tlf. 95 01 31 24.